Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat chan furniture (malaysia) sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Perkerja Am di syarikat kami yang terletak di Sungai Petani, Kedah. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Perkerja Am

Jawatan kosong sebagai Perkerja Am di Sungai Petani, Kedah!

  • Employee: chan furniture (malaysia) sdn bhd
  • Lokasi: Sungai Petani, Kedah
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 March 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat chan furniture (malaysia) sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Perkerja Am di Sungai Petani, Kedah.

Syarat

KEMASUKAN SEGERA
- Tidak memerlukan pengalaman
- Berkerja kuat untuk mencapai kerjayaan
- Call 016-3318370 / kunjungi cawangan kami untuk memohon - Umur 18 keatas
- Keinginan untuk berjaya

* Kemaskini terakhir pada 06 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh chan furniture (malaysia) sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh chan furniture (malaysia) sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh chan furniture (malaysia) sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Perkerja Am ini hanya sah sebelum 31 March 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Perkerja Am yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak chan furniture (malaysia) sdn bhd .