Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Tiara Desaru Seaview Residence ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Perkerja Am di syarikat kami yang terletak di Kota Tinggi, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Perkerja Am

Jawatan kosong sebagai Perkerja Am di Kota Tinggi, Johor!

  • Employee: Tiara Desaru Seaview Residence
  • Lokasi: Kota Tinggi, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 October 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat Tiara Desaru Seaview Residence kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Perkerja Am di Kota Tinggi, Johor.

Syarat

Boleh mula bekerja secepat yang mungkin.
Persekitaran kerja yang selamat.
Pakej imbuhan yang menarik.
Pelung meningkatkan kerjaya di masa hadapan.
RM30 sehari.
Memastikan resort beada dalam keadaam teratur dan bersih.
Menjalankan kerja-kerja pembersihan.

* Kemaskini terakhir pada 19 October 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Tiara Desaru Seaview Residence

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Tiara Desaru Seaview Residence ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Tiara Desaru Seaview Residence . Tawaran jawatan kosong untuk Perkerja Am ini hanya sah sebelum 31 October 2016. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.