Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat chan furniture (malaysia) sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Perkerja AM di syarikat kami yang terletak di Bukit Mertajam, Pulau Pinang. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Perkerja AM

Jawatan kosong sebagai Perkerja AM di Bukit Mertajam, Pulau Pinang!

  • Employee: chan furniture (malaysia) sdn bhd
  • Lokasi: Bukit Mertajam, Pulau Pinang
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat chan furniture (malaysia) sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Perkerja AM di Bukit Mertajam, Pulau Pinang.

Syarat

Kami merupakan satu syarikat yang menjual barangan perabot & elektrik dan sekarang memiliki 70 cawangan di seluruh Malaysia.

- KEMASUKAN SEGERA
- Tidak memerlukan pengalaman Syarat Kelayakan:
- Berumur 18 hingga 35 tahun sahaja
- Warga Malaysia
- Mempunyai pengalaman pasang barang perabut diutamakan
- Rajin bekerja, tidak lewat datang kerja

Kelebihan
- Basic + OT + EPF + Socso + Bonus
- Medical Claim
- Cuti Tahunan
- PELUANG UNTUK NAIK PANGKAT

Walk in termuduga
1403, Jalan Padang Lalang, Taman Mutiara, 14000, Bukit Mertajam, Penang. (Sebelah kedai Anakku, satu baris dengan Ambank)

Call untuk termuduga
Mr Abu: 016-2019665

* Kemaskini terakhir pada 16 October 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh chan furniture (malaysia) sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh chan furniture (malaysia) sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh chan furniture (malaysia) sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Perkerja AM ini hanya sah sebelum 31 December 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Perkerja AM yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak chan furniture (malaysia) sdn bhd .