Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat FW1 divisions ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Perkembangan kerjaya FW1 Malaysia di syarikat kami yang terletak di Bangsar, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Perkembangan kerjaya FW1 Malaysia

Jawatan kosong sebagai Perkembangan kerjaya FW1 Malaysia di Bangsar, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: FW1 divisions
  • Lokasi: Bangsar, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM160 perday / Month
  • Tarikh Tutup: 30 November 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM160 perday ditawarkan oleh syarikat FW1 divisions kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Perkembangan kerjaya FW1 Malaysia di Bangsar, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

Sebuah syarikat selama 25 tahun memiliki melebihi 30cawangan, 200 jenama, juga melebihi 1300 kakitangan, dan juga melahirkan lebih 100 orang usahawan muda telah membuka peluang kerjaya:

-berumur 20-30 tahun
-Pengalaman tidak diperlukan
-Latihan disediakan Tanggungjawab:
-Terlibat dengan event di luar(bekerjasama dengan pihak Shell, Caltex, Petron, Petronas, JPJ KL&SELANGOR & GIANT
-Kerja berkumpulan
-Wakil FW1.

Pendapatan:
-Sehari Rm90.00-Rm120.00++ untuk 6jam di tapak event.

Faedah kerjaya:
Dilatih daripada (Pelatih ke Supervisor ke ASSISTANT MANAGER ke Manager) hanya mengambil masa dari 8-12 bulan sahaja

Untuk temujanji temuduga:
-Contact/whatsapp: 018-2985038 (fatin) 013-3355886 (Haziq)
-Email untuk resume: [email protected]
-Alamat: No. B-07-1, 7th Floor Wisma Pantai, Plaza Pantai, Off Jalan Pantai Baru, 59200 K.L. (Landmark: LRT KERINCHI) Kelulusan minimum : SPM

* Kemaskini terakhir pada 25 September 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh FW1 divisions

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh FW1 divisions ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh FW1 divisions . Tawaran jawatan kosong untuk Perkembangan kerjaya FW1 Malaysia ini hanya sah sebelum 30 November 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Perkembangan kerjaya FW1 Malaysia yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak FW1 divisions .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.