Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Online Dynamics (M) Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pereka Grafik (DTP) di syarikat kami yang terletak di Damansara Perdana, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pereka Grafik (DTP)

Jawatan kosong sebagai Pereka Grafik (DTP) di Damansara Perdana, Selangor!

  • Employee: Online Dynamics (M) Sdn Bhd
  • Lokasi: Damansara Perdana, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2500 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2500 ditawarkan oleh syarikat Online Dynamics (M) Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pereka Grafik (DTP) di Damansara Perdana, Selangor.

Syarat

Sebuah syarikat penerbitan dan penyiaran TV mencari pereka grafik berpengalaman dalam bidang grafik terutamanya dalam desktop-publishing. Minimum kelayakan Diploma.
Boleh berkomunikasi & menulis dalam BM dan English dengan baik.
Daya kreativiti yang tinggi
Kemahiran komunikasi yg baik.
Boleh bekerja lebih masa & mengikut dateline.
Pengalaman 1-3 tahun dlm bidang grafik
Mahir dalam perisian Adobe InDesign, Adobe Photo, Adobe Illustrator

Sila hantar CV dan hasil kerja ke hr[at]thecapital.com.my.

* Kemaskini terakhir pada 11 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Online Dynamics (M) Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Online Dynamics (M) Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Online Dynamics (M) Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Pereka Grafik (DTP) ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pereka Grafik (DTP) yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Online Dynamics (M) Sdn Bhd .