Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat innovage international jb ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Penyelia pengiklanan(jb) di syarikat kami yang terletak di Johor Bahru, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Penyelia pengiklanan(jb)

Jawatan kosong sebagai Penyelia pengiklanan(jb) di Johor Bahru, Johor!

  • Employee: innovage international jb
  • Lokasi: Johor Bahru, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1700 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 November 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1700 ditawarkan oleh syarikat innovage international jb kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Penyelia pengiklanan(jb) di Johor Bahru, Johor.

Syarat

-SPM/DIPLOMA DI ALUKAN-18 KEATAS-SEMUA BANGSA-LELAKI/PEREMPUAN-BOLEH BERKERJA DIBAWAH PENGAWASAN-BOLEH BERMULA DENGAN KADAR SEGERA-BOLEH BERTUGAS DI BANDAR JOHOR BAHRU-BERMINAT UNTUK MENCEBURI BIDANG BARUEMAIL:[email protected] Whatsapp:07-2260607/016-7464759 (jessi)JB

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh innovage international jb

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh innovage international jb ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh innovage international jb . Tawaran jawatan kosong untuk Penyelia pengiklanan(jb) ini hanya sah sebelum 30 November 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Penyelia pengiklanan(jb) yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak innovage international jb .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.