Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat TCE Tackles Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Penyelia Kedai di syarikat kami yang terletak di KL City, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Penyelia Kedai

Jawatan kosong sebagai Penyelia Kedai di KL City, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: TCE Tackles Sdn Bhd
  • Lokasi: KL City, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2500 / Month
  • Tarikh Tutup: 14 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2500 ditawarkan oleh syarikat TCE Tackles Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Penyelia Kedai di KL City, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

Provide good customer service to meet customers expectation.
* Explain and demonstrate the function of the product.
* Set up and arranged displays and demonstration areas to attract the attention of prospective customers. * posses own transport
* pleasant personality
* able to work independently, trustworthy

* Kemaskini terakhir pada 13 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh TCE Tackles Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh TCE Tackles Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh TCE Tackles Sdn Bhd. Tawaran jawatan kosong untuk Penyelia Kedai ini hanya sah sebelum 14 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.