Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Agensi Nur Izlina ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pengurus agensi & eksekutif maybank di syarikat kami yang terletak di Kepong, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pengurus agensi & eksekutif maybank

Jawatan kosong sebagai Pengurus agensi & eksekutif maybank di Kepong, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: Agensi Nur Izlina
  • Lokasi: Kepong, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 April 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat Agensi Nur Izlina kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pengurus agensi & eksekutif maybank di Kepong, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

AHLI KUMPULAN MAYBANK CAW. KEPONG

Memerlukan Pengurus Agensi & Eksekutif Maybank (Part/Full Time)
Umur 25 tahun keatas
Min. Kelayakan SPM Diploma
Berpengalaman atau tidak berpengalaman Bijak berkomunikasi
Berpesonaliti menarik
Mempunyai kenderaan

Sila hubungi Pn.Adib : 0136317708 (9am-5pm)
Sila hantarkan resume lengkap anda ke alamat email : [email protected]

* Kemaskini terakhir pada 13 April 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Agensi Nur Izlina

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Agensi Nur Izlina ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Agensi Nur Izlina . Tawaran jawatan kosong untuk Pengurus agensi & eksekutif maybank ini hanya sah sebelum 30 April 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pengurus agensi & eksekutif maybank yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Agensi Nur Izlina .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.