Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Ara Group ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pengurus agensi di syarikat kami yang terletak di Others, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pengurus agensi

Jawatan kosong sebagai Pengurus agensi di Others, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: Ara Group
  • Lokasi: Others, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2000 ditawarkan oleh syarikat Ara Group kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pengurus agensi di Others, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

Kami memerlukan individu yang bermotivasi tinggi, berdisplin, berdaya saing, kreatif dan minat dalam industri perundingan serta pemasaran kewangan Islam, untuk bersama-sama berganding bahu menyebarkan muamalat Islam. >>Berpengalaman sekurang-kurangnya setahun dalam bidang pengurusan
>>Berumur 28 tahun keatas
>>Kelulusan SPM / Diploma
>>Mempunyai kemahiran komunikasi yang sangat baik dan berperwatakan menarik
>>Minat bidang PERUNDINGAN & PEMASARAN kewangan Islam

KELEBIHAN
>> Pekej Melancong ke luar negara secara percuma
>> Bonus dan komisyen
>> Peluang kenaikan pangkat

* Kemaskini terakhir pada 10 March 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Ara Group

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Ara Group ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Ara Group . Tawaran jawatan kosong untuk Pengurus agensi ini hanya sah sebelum 31 December 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pengurus agensi yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Ara Group .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.