Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,756 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Laundrette Cafe ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pengurus Kafe di syarikat kami yang terletak di Kota Bharu, Kelantan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pengurus Kafe

Jawatan kosong sebagai Pengurus Kafe di Kota Bharu, Kelantan!

  • Employee: Laundrette Cafe
  • Lokasi: Kota Bharu, Kelantan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 16 August 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat Laundrette Cafe kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pengurus Kafe di Kota Bharu, Kelantan.

Syarat

Kami mencari pekerja yang mempunyai latar belakang pengurusan kafe dan kedai makan,sangat berminat dalam industri food & beverage.Tidak berkira dengan waktu bekerja dan mempunyai cita cita dalam hidup Kriteria yang diperlukan

Lelaki
Mempunyai kenderaan sendiri
berumur 25-40 tahun
Boleh bekerja lebih masa dan sehingga lewat malam
Boleh bekerja 7 hari seminggu jika diperlukan
Jujur & Amanah
Solat 5 Waktu
Boleh menggunakan internet,komputer dan facebook dan

Gaji basic akan diberi berserta insentif komisen jika mencapai target jualan,boleh dan berupaya menganjurkan program,berunding dan berusaha sendiri tanpa perlu disuruh.

Sebaik-baiknya mempunyai latar belakang dalam industri makanan dan minuman,mempunyai inisiatif dan ada cita-cita untuk berjaya.Jika anda yang kami cari sila hubungi kami segera

Jika berminat sila hubungi melalui tel atau whats app

Haji 012-9529669 spm

* Kemaskini terakhir pada 13 July 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Laundrette Cafe

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Laundrette Cafe ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Laundrette Cafe . Tawaran jawatan kosong untuk Pengurus Kafe ini hanya sah sebelum 16 August 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pengurus Kafe yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Laundrette Cafe .