Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Corporate Wealth Management ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pengurus Agensi di syarikat kami yang terletak di KL City, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pengurus Agensi

Jawatan kosong sebagai Pengurus Agensi di KL City, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: Corporate Wealth Management
  • Lokasi: KL City, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM3500 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 June 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM3500 ditawarkan oleh syarikat Corporate Wealth Management kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pengurus Agensi di KL City, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

Merancang, Megurus, Membentuk & Mencapai Sasaran Jualan Kumpulan Sedang atau Pernah menjadi Pengurus Atau eksekutif jualan dalam apa jua bidang
Pengalaman minima 3 tabun

Kelebihan
Gaji+komisyen+bonus jualan
Bentuk kumpulan jualan sendiri

* Kemaskini terakhir pada 19 March 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Corporate Wealth Management

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Corporate Wealth Management ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Corporate Wealth Management . Tawaran jawatan kosong untuk Pengurus Agensi ini hanya sah sebelum 30 June 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pengurus Agensi yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Corporate Wealth Management .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.