Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat regal guardforce sdn.bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pengawal keselamatan lelaki / wanita (Scanner) di syarikat kami yang terletak di Batu Berendam, Melaka. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pengawal keselamatan lelaki / wanita (Scanner)

Jawatan kosong sebagai Pengawal keselamatan lelaki / wanita (Scanner) di Batu Berendam, Melaka!

  • Employee: regal guardforce sdn.bhd
  • Lokasi: Batu Berendam, Melaka
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1570 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1570 ditawarkan oleh syarikat regal guardforce sdn.bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pengawal keselamatan lelaki / wanita (Scanner) di Batu Berendam, Melaka.

Syarat

1) WARGANEGARA MALAYSIA2) SPM / SRP / PMR DIPERLUKAN / PENGALAMAN KERJA BERKAITAN3) UMUR 21 - 50 TAHUN4) BOLEH BEKERJA SHIF5) BOLEH BERBAHASA INGGERIS ( SATU KELEBIHAN )6) AHLI - AHLI RELA DIGALAKKAN MEMOHON 7) CUTI SEMINGGU SEKALI GAJI YANG DITAWARKAN RM1570.00 ( 26 HARI KERJA ) ( TIDAK TERMASUK PUBLIC HOLIDAY )8 ) CARUMAN KWSP & SOKSO 9) ASRAMA LENGKAP DISEDIAKAN BAGI YANG MEMERLUKAN TERUTAMA UNTUK ORANG LUAR MELAKA ( UTK WANITA SAHAJA ) SILA HUBUNGI : 06 - 233 0588 . HP NO : 012-701 6610 / 019-610 0449 (WhatsApp) / sila emel kepada: [email protected]

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh regal guardforce sdn.bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh regal guardforce sdn.bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh regal guardforce sdn.bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Pengawal keselamatan lelaki / wanita (Scanner) ini hanya sah sebelum 31 January 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pengawal keselamatan lelaki / wanita (Scanner) yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak regal guardforce sdn.bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.