Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,802 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Taman Desa aman ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pengawal keselamatan di syarikat kami yang terletak di Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pengawal keselamatan

Jawatan kosong sebagai Pengawal keselamatan di Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: Taman Desa aman
  • Lokasi: Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1600 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 August 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1600 ditawarkan oleh syarikat Taman Desa aman kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pengawal keselamatan di Cheras, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

Pengawal kawasan perumahan diperlukan:
2 Ketua Pengawal
2 Penolong Ketua Pengawal
4 Pengawal

Taman Desa Aman Cheras berdekatan dengan Leisure Mall Cheras Gaji dibayar oleh persatuan penduduk taman tersebut. Tempat tinggal juga disediakan bagi mereka yang memerlukan. Gaji tidak kurang Rm1500

Bagi pengetahuan lanjut sila hubungi En.Hassan: 0122315533

* Kemaskini terakhir pada 23 August 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Taman Desa aman

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Taman Desa aman ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Taman Desa aman . Tawaran jawatan kosong untuk Pengawal keselamatan ini hanya sah sebelum 31 August 2017. Harap maklum.