Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,667 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat tricalibre security services (m) sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pengawal keselamatan di syarikat kami yang terletak di Batu Caves, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pengawal keselamatan

Jawatan kosong sebagai Pengawal keselamatan di Batu Caves, Selangor!

 • Employee: tricalibre security services (m) sdn bhd
 • Lokasi: Batu Caves, Selangor
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM1600 / Month
 • Tarikh Tutup: 31 December 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1600 ditawarkan oleh syarikat tricalibre security services (m) sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pengawal keselamatan di Batu Caves, Selangor.

Syarat

mengawal keselamatan KAWALAN KESELAMATAN :-
1) KONDOMINIUM
2) TAPAK PROJECT
3) KILANG
4) BANGUNAN
5) RUMAH VIP

* Kemaskini terakhir pada 10 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh tricalibre security services (m) sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh tricalibre security services (m) sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh tricalibre security services (m) sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Pengawal keselamatan ini hanya sah sebelum 31 December 2018. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pengawal keselamatan yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak tricalibre security services (m) sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Kerani 217 permohonan
 2. 65 pekerja operator panasonic sec 21 79 permohonan
 3. Supervisor 76 permohonan
 4. Online Admin 63 permohonan
 5. Kerani 56 permohonan
 6. Pembantu pemasaran 53 permohonan
 7. Pegawai Sumber Manusia (HR) 51 permohonan
 8. HR Executive 45 permohonan
 9. Supervisor Mini Market & Pembantu Kedai 44 permohonan
 10. Customer Service 40 permohonan