Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 78,212 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Genuine Force Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pengawal Keselamatan Wanita di syarikat kami yang terletak di Nilai, Negeri Sembilan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pengawal Keselamatan Wanita

Jawatan kosong sebagai Pengawal Keselamatan Wanita di Nilai, Negeri Sembilan!

  • Employee: Genuine Force Sdn Bhd
  • Lokasi: Nilai, Negeri Sembilan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat Genuine Force Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pengawal Keselamatan Wanita di Nilai, Negeri Sembilan.

Syarat

Mengawal keadaan keselamatan Asrama wanita di Nilai University Mengawal keselamatan kawasan kolej kediaman wanita Nilai University

* Kemaskini terakhir pada 14 December 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Genuine Force Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Genuine Force Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Genuine Force Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Pengawal Keselamatan Wanita ini hanya sah sebelum 31 December 2016. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.