Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,802 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat al-hidayah group sdn. bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pengawal Keselamatan di syarikat kami yang terletak di Wangsa Maju, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pengawal Keselamatan

Jawatan kosong sebagai Pengawal Keselamatan di Wangsa Maju, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: al-hidayah group sdn. bhd
  • Lokasi: Wangsa Maju, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 23 August 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat al-hidayah group sdn. bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pengawal Keselamatan di Wangsa Maju, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

Menjalankan tugas-tugas kawalan keselamatan di dalam dan di luar bangunan Menara Al-Hidayah agar berada di dalam keadaan selamat dan terkawal 1. Bertanggungjawab memastikan keadaan di bangunan Menara Al-Hidayah sentiasa di dalam keadaan selamat dan terkawal
2. Merekod tugasan harian kawalan keselamatan di dalam Buku Rekod
3. Bertanggungjawab membuka/menutup pintu-pintu pejabat Al-Hidayah dan memastikan semua suis di dalam pejabat di tutup sebelum di pintu dikunci
4. Bertanggungjawab menguruskan pelawat-pelawat yang datang untuk berurusan dengan pejabat pengurusan
5. Bertanggungjawab memastikan setiap pelawat-pelawat yang hadir tidak meletakkan kenderaan di kawasan yang dilarang
6. Bertanggungjawab membantu menyedia/menyusun kerusi/meja untuk penyewa-penyewa booth syarikat
7. Memastikan tiada pihak luar yang tidak berkenaan masuk ke pejabat tanpa kebenaran
8. Lain-lain tugas yang akan diberikan dari masa ke semasa spm/pmr

* Kemaskini terakhir pada 15 August 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh al-hidayah group sdn. bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh al-hidayah group sdn. bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh al-hidayah group sdn. bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Pengawal Keselamatan ini hanya sah sebelum 23 August 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pengawal Keselamatan yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak al-hidayah group sdn. bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.