Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,667 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Percetakan Keselamatan Nasional Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pengawal Keselamatan di syarikat kami yang terletak di KL City, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pengawal Keselamatan

Jawatan kosong sebagai Pengawal Keselamatan di KL City, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

 • Employee: Percetakan Keselamatan Nasional Sdn Bhd
 • Lokasi: KL City, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM1000 / Month
 • Tarikh Tutup: 03 February 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat Percetakan Keselamatan Nasional Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pengawal Keselamatan di KL City, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

Melaksanakan tugas-tugas kawalan keselamatan untuk menjaga keselamatan harta benda syarikat dan memastikan kakitangan mematuhi peraturan keselamatan yang telah ditetapkan oleh syarikat. Mempunyai kelayakan akademik sekurang-kurangnya SPM atau yang setaraf dengannya.
Berumur di antara 35 tahun hingga 45 tahun dan mempunyai kesihatan yang baik.
Bekas tentera/polis atau mempunyai pengalaman dalam bidang berkaitan adalah satu kelebihan.
Keutamaan diberikan kepada calon-calon yang pernah menghadiri kursus Certified Security Guard
(CSG).

* Kemaskini terakhir pada 06 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Percetakan Keselamatan Nasional Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Percetakan Keselamatan Nasional Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Percetakan Keselamatan Nasional Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Pengawal Keselamatan ini hanya sah sebelum 03 February 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pengawal Keselamatan yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Percetakan Keselamatan Nasional Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Kerani 217 permohonan
 2. 65 pekerja operator panasonic sec 21 79 permohonan
 3. Supervisor 76 permohonan
 4. Online Admin 63 permohonan
 5. Kerani 56 permohonan
 6. Pembantu pemasaran 53 permohonan
 7. Pegawai Sumber Manusia (HR) 51 permohonan
 8. HR Executive 45 permohonan
 9. Supervisor Mini Market & Pembantu Kedai 44 permohonan
 10. Customer Service 40 permohonan