Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 78,212 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat delta force security services & consultancy sdn. bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pengawal Keselamatan di syarikat kami yang terletak di Others, Melaka. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pengawal Keselamatan

Jawatan kosong sebagai Pengawal Keselamatan di Others, Melaka!

  • Employee: delta force security services & consultancy sdn. bhd
  • Lokasi: Others, Melaka
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1700 / Month
  • Tarikh Tutup: 19 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1700 ditawarkan oleh syarikat delta force security services & consultancy sdn. bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pengawal Keselamatan di Others, Melaka.

Syarat

Bekerja di kilang - Jawatan untuk lelaki sahaja
- Umur 25 hingga 50 tahun
- Sihat tubuh badan
- Jumlah hari bekerja, 22/23 hari
- Jumlah hari cuti rehat, 8 hari
- Kelulusan SPM/Boleh membaca dan menulis bahasa melayu
- Gaji dan elaun, RM17++.++
*Please contact Mr Zamri (012 6377298)

* Kemaskini terakhir pada 20 December 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh delta force security services & consultancy sdn. bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh delta force security services & consultancy sdn. bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh delta force security services & consultancy sdn. bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Pengawal Keselamatan ini hanya sah sebelum 19 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pengawal Keselamatan yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak delta force security services & consultancy sdn. bhd .