Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,712 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat *Memastikan anggota bertugas mencukupi dan berdisiplin dalam menj lankan tugas ... *Sentiasa berhubung dengan pelanggan bagi menyelesaikan isu-isu b rbangkit dan meningkatkan kualiti kawalan keselamatan ... TUGAS-TUGAS *Memastikan anggota-anggota bertugas mengikut SOP *Menguruskan tuntutan Kelim untuk post-post kawalan(Shah Alam) KELAYAKAN *Berumur 27-55 tahun *Memiliki Kenderaan Sendiri *Ex-Service digalakkan memohon ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pengawai operasi/pegawai ronda (kemasukan segera) di syarikat kami yang terletak di , Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pengawai operasi/pegawai ronda (kemasukan segera)

Jawatan kosong sebagai Pengawai operasi/pegawai ronda (kemasukan segera) di , Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

 • Employee: *Memastikan anggota bertugas mencukupi dan berdisiplin dalam menj lankan tugas ... *Sentiasa berhubung dengan pelanggan bagi menyelesaikan isu-isu b rbangkit dan meningkatkan kualiti kawalan keselamatan ... TUGAS-TUGAS *Memastikan anggota-anggota bertugas mengikut SOP *Menguruskan tuntutan Kelim untuk post-post kawalan(Shah Alam) KELAYAKAN *Berumur 27-55 tahun *Memiliki Kenderaan Sendiri *Ex-Service digalakkan memohon
 • Lokasi: , Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM1200 / Month
 • Tarikh Tutup: 30 November 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat *Memastikan anggota bertugas mencukupi dan berdisiplin dalam menj lankan tugas ... *Sentiasa berhubung dengan pelanggan bagi menyelesaikan isu-isu b rbangkit dan meningkatkan kualiti kawalan keselamatan ... TUGAS-TUGAS *Memastikan anggota-anggota bertugas mengikut SOP *Menguruskan tuntutan Kelim untuk post-post kawalan(Shah Alam) KELAYAKAN *Berumur 27-55 tahun *Memiliki Kenderaan Sendiri *Ex-Service digalakkan memohon kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pengawai operasi/pegawai ronda (kemasukan segera) di , Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

Mengendalikan urusan-urusan/department operation syarikat TUGAS-TUGAS
*Memastikan anggota-anggota bertugas mengikut SOP
*Memastikan anggota bertugas mencukupi dan berdisiplin dalam menjalankan tugas
*Sentiasa berhubung dengan pelanggan bagi menyelesaikan isu-isu berbangkit dan meningkatkan kualiti kawalan keselamatan
*Menguruskan tuntutan Kelim untuk post-post kawalan(Shah Alam)

KELAYAKAN
*Berumur 27-55 tahun
*Memiliki Kenderaan Sendiri
*Ex-Service digalakkan memohon spm

* Kemaskini terakhir pada 20 October 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh *Memastikan anggota bertugas mencukupi dan berdisiplin dalam menj lankan tugas ... *Sentiasa berhubung dengan pelanggan bagi menyelesaikan isu-isu b rbangkit dan meningkatkan kualiti kawalan keselamatan ... TUGAS-TUGAS *Memastikan anggota-anggota bertugas mengikut SOP *Menguruskan tuntutan Kelim untuk post-post kawalan(Shah Alam) KELAYAKAN *Berumur 27-55 tahun *Memiliki Kenderaan Sendiri *Ex-Service digalakkan memohon

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh *Memastikan anggota bertugas mencukupi dan berdisiplin dalam menj lankan tugas ... *Sentiasa berhubung dengan pelanggan bagi menyelesaikan isu-isu b rbangkit dan meningkatkan kualiti kawalan keselamatan ... TUGAS-TUGAS *Memastikan anggota-anggota bertugas mengikut SOP *Menguruskan tuntutan Kelim untuk post-post kawalan(Shah Alam) KELAYAKAN *Berumur 27-55 tahun *Memiliki Kenderaan Sendiri *Ex-Service digalakkan memohon ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh *Memastikan anggota bertugas mencukupi dan berdisiplin dalam menj lankan tugas ... *Sentiasa berhubung dengan pelanggan bagi menyelesaikan isu-isu b rbangkit dan meningkatkan kualiti kawalan keselamatan ... TUGAS-TUGAS *Memastikan anggota-anggota bertugas mengikut SOP *Menguruskan tuntutan Kelim untuk post-post kawalan(Shah Alam) KELAYAKAN *Berumur 27-55 tahun *Memiliki Kenderaan Sendiri *Ex-Service digalakkan memohon . Tawaran jawatan kosong untuk Pengawai operasi/pegawai ronda (kemasukan segera) ini hanya sah sebelum 30 November 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pengawai operasi/pegawai ronda (kemasukan segera) yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak *Memastikan anggota bertugas mencukupi dan berdisiplin dalam menj lankan tugas ... *Sentiasa berhubung dengan pelanggan bagi menyelesaikan isu-isu b rbangkit dan meningkatkan kualiti kawalan keselamatan ... TUGAS-TUGAS *Memastikan anggota-anggota bertugas mengikut SOP *Menguruskan tuntutan Kelim untuk post-post kawalan(Shah Alam) KELAYAKAN *Berumur 27-55 tahun *Memiliki Kenderaan Sendiri *Ex-Service digalakkan memohon .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Kerani 244 permohonan
 2. Supervisor 85 permohonan
 3. Online Admin 71 permohonan
 4. Pegawai Sumber Manusia (HR) 70 permohonan
 5. Kerani 68 permohonan
 6. Supervisor Mini Market & Pembantu Kedai 61 permohonan
 7. Pembantu pemasaran 59 permohonan
 8. HR Executive 56 permohonan
 9. Customer Service 53 permohonan
 10. Guru 51 permohonan