Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,266 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Al Mabrur Resources ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pengarah Agensi Kewangan Islam di syarikat kami yang terletak di Jalan Melaka, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pengarah Agensi Kewangan Islam

Jawatan kosong sebagai Pengarah Agensi Kewangan Islam di Jalan Melaka, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: Al Mabrur Resources
  • Lokasi: Jalan Melaka, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM5000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 May 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM5000 ditawarkan oleh syarikat Al Mabrur Resources kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pengarah Agensi Kewangan Islam di Jalan Melaka, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

Kami memerlukan individu yang mempunyai pengalaman dan minat dalam industri perundingan serta pemasaran kewangan Islam bagi mengisi kekosongan jawatan sebagai Pengarah Agensi Kewangan Islam di syarikat kami.

* Kemaskini terakhir pada 06 May 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Al Mabrur Resources

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Al Mabrur Resources ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Al Mabrur Resources. Tawaran jawatan kosong untuk Pengarah Agensi Kewangan Islam ini hanya sah sebelum 31 May 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pengarah Agensi Kewangan Islam yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Al Mabrur Resources.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.