Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 84,672 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Ideal Approach ( JB ) ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pem.perunding jb di syarikat kami yang terletak di Johor Bahru, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pem.perunding jb

Jawatan kosong sebagai Pem.perunding jb di Johor Bahru, Johor!

 • Employee: Ideal Approach ( JB )
 • Lokasi: Johor Bahru, Johor
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM1600 / Month
 • Tarikh Tutup: 05 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1600 ditawarkan oleh syarikat Ideal Approach ( JB ) kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pem.perunding jb di Johor Bahru, Johor.

Syarat

Kelayakan yang kami perlu :- - Berumur 18-30 tahun- Mempunyai sijil Minimum SPM - Fasih bertutur bahasa Melayu / Inggeris- Ada/tiada pengalaman- Rajin & berdisiplinBagi yang terpilih akan menjalani sesi latihan , dan akan di serap terus dalam syarikat jika lulus .Terutama pada yang masih belum bekerja dan boleh bekerja segera .Hantar Resume ke : [email protected] office number : 07-2260607/012-2071774( fiona)

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Ideal Approach ( JB )

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Ideal Approach ( JB ) ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Ideal Approach ( JB ) . Tawaran jawatan kosong untuk Pem.perunding jb ini hanya sah sebelum 05 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pem.perunding jb yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Ideal Approach ( JB ) .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Admin Clerk/Admin Executive 190 permohonan
 2. Boutique Assistant 182 permohonan
 3. Kerani 166 permohonan
 4. Kerani am 140 permohonan
 5. Kerani Pejabat Tapak Bina 107 permohonan
 6. Online customer service 94 permohonan
 7. Kerani 88 permohonan
 8. Kerani pentadbiran 74 permohonan
 9. Kindergarten teacher 66 permohonan
 10. Pembantu Jualan Diperlukan 61 permohonan