Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Tadika Khalifah Pajam ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pembantu tadika little caliphs pajam sepenuh masa di syarikat kami yang terletak di Mantin, Negeri Sembilan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pembantu tadika little caliphs pajam sepenuh masa

Jawatan kosong sebagai Pembantu tadika little caliphs pajam sepenuh masa di Mantin, Negeri Sembilan!

  • Employee: Tadika Khalifah Pajam
  • Lokasi: Mantin, Negeri Sembilan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM800 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM800 ditawarkan oleh syarikat Tadika Khalifah Pajam kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pembantu tadika little caliphs pajam sepenuh masa di Mantin, Negeri Sembilan.

Syarat

ayakan:SPM ke atasMuslimahSayang kanak-kanakSuka kebersihanMinat memasakMinat mengasuh anak-anakBerpengalaman bidang berkaitan digalakkanBerkeutamaan yang mempunyai kenderaanGajiBasic RM800Makanan disediakanElaun MC disediakanCuti tahunanTambahan Gaji selepas 3 bulan percubaanKemasukan : pertengahan Dec 2015Hubungi : 013 203 4105/ 019 601 1355 untuk temuduga

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Tadika Khalifah Pajam

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Tadika Khalifah Pajam ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Tadika Khalifah Pajam . Tawaran jawatan kosong untuk Pembantu tadika little caliphs pajam sepenuh masa ini hanya sah sebelum 31 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pembantu tadika little caliphs pajam sepenuh masa yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Tadika Khalifah Pajam .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.