Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat innovage international jb ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pembantu staff jb di syarikat kami yang terletak di Johor Bahru, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pembantu staff jb

Jawatan kosong sebagai Pembantu staff jb di Johor Bahru, Johor!

  • Employee: innovage international jb
  • Lokasi: Johor Bahru, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1600 / Month
  • Tarikh Tutup: 05 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1600 ditawarkan oleh syarikat innovage international jb kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pembantu staff jb di Johor Bahru, Johor.

Syarat

-SPM-DIPLOMA DIALUKAN-MELAYU,CINA,INDIA-ADA/TIADA PENGALAMAN-LATIHAN DIBERIKAN-BOLEH BERKERJA DENGAN KADAR SEGERA-BOLEH BERKERJASAMA SATU KUMPULAN-CEPAT BELAJAR-BERKERJA DALAM & LUAR PEJABAT-WAKTU PEJABAT-YANG TIDAK DAN BELUM BERKERJA DIALUKANEMAIL:[email protected] Call:07-2260607/012-2071774( bella)jb-

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh innovage international jb

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh innovage international jb ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh innovage international jb . Tawaran jawatan kosong untuk Pembantu staff jb ini hanya sah sebelum 05 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pembantu staff jb yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak innovage international jb .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.