Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,457 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat poliklinik anjung karisma ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pembantu klinik ( clinic assistant ) di syarikat kami yang terletak di Seremban, Negeri Sembilan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pembantu klinik ( clinic assistant )

Jawatan kosong sebagai Pembantu klinik ( clinic assistant ) di Seremban, Negeri Sembilan!

  • Employee: poliklinik anjung karisma
  • Lokasi: Seremban, Negeri Sembilan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM / Month
  • Tarikh Tutup: 11 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM ditawarkan oleh syarikat poliklinik anjung karisma kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pembantu klinik ( clinic assistant ) di Seremban, Negeri Sembilan.

Syarat

PEMBANTU KLINIK DIPERLUKAN
POLIKLINIK ANJUNG KARISMA - CAWANGAN BETARIA BUSINESS CENTRE, AMPANGAN
PEREMPUAN
GAJI ASAS / BASIC RM 1000.00
KWSP / PERKESO
ELAUN TAMBAH MASA ( OVERTIME )
BONUS TAHUNAN
SILA DATANG UNTUK TEMUDUGA. TEL 06-7675494
SEBARIS DENGAN PUSAT ZAKAT NEGERI SEMBILAN

* Kemaskini terakhir pada 10 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh poliklinik anjung karisma

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh poliklinik anjung karisma ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh poliklinik anjung karisma. Tawaran jawatan kosong untuk Pembantu klinik ( clinic assistant ) ini hanya sah sebelum 11 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.