Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,419 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Parklands Fresh Market ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pembantu kedai dan penghantaran di syarikat kami yang terletak di Bandar Botanic, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pembantu kedai dan penghantaran

Jawatan kosong sebagai Pembantu kedai dan penghantaran di Bandar Botanic, Selangor!

  • Employee: Parklands Fresh Market
  • Lokasi: Bandar Botanic, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1800 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 October 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1800 ditawarkan oleh syarikat Parklands Fresh Market kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pembantu kedai dan penghantaran di Bandar Botanic, Selangor.

Syarat

Warganegara yang sihat dan jujur (lelaki atau wanita), untuk menyusun stok dan melayan pelanggan serta menghantar makanan seperti sayur, ayam, ikan sampai ke rumah pelanggan. Warganegara yang sihat dan jujur (lelaki atau wanita), untuk menyusun stok dan melayan pelanggan serta menghantar makanan seperti sayur, ayam, ikan sampai ke rumah pelanggan.

Kedai dekat Bandar Parklands, sebelah 99 speedmart. spm

* Kemaskini terakhir pada 26 September 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Parklands Fresh Market

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Parklands Fresh Market ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Parklands Fresh Market . Tawaran jawatan kosong untuk Pembantu kedai dan penghantaran ini hanya sah sebelum 31 October 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pembantu kedai dan penghantaran yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Parklands Fresh Market .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.