Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Ezra Sanders Educators SDN BHD ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pembantu jualan di syarikat kami yang terletak di Others, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pembantu jualan

Jawatan kosong sebagai Pembantu jualan di Others, Selangor!

  • Employee: Ezra Sanders Educators SDN BHD
  • Lokasi: Others, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 20 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat Ezra Sanders Educators SDN BHD kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pembantu jualan di Others, Selangor.

Syarat

Ezra Sanders Educator merupakan sebuah syarikat berasaskan program pendidikan yang semakin berkembang selama hampir 10 Tahun. Kini Syarikat mencari individu yang berminat berkerjasama dan membantu memasarkan produk di setiap Pesta Buku Kebangsaan dan Booth-booth sewa sekitar Lembah Klang. Faedah

1.Gaji + Komisyen (RM1500 - RM2500)
2.Peluang kenaikan pangkat ( peningkatan kerjaya)
3.Latihan disediakan, namun mempunyai pengalaman 1 kelebihan.
4.Tempat tinggal disediakan.

Kelayakan
1.Lepasan SPM /Diploma/ Ijazah (Pelbagai Bidang)
2.Kelayakan 18 ke atas.
3.Lelaki /Perempuan
4.Mempunyai perwatakan menarik
5.Mampu berkomunikasi dengan baik (Bahasa Melayu atau Bahasa Inggeris)
6.Boleh belajar benda baru dan bekerja berpasukan

Berminat boleh hubungi :
Pengurus Jualan - En Abidin Liaw (01112817949)

* Kemaskini terakhir pada 11 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Ezra Sanders Educators SDN BHD

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Ezra Sanders Educators SDN BHD ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Ezra Sanders Educators SDN BHD . Tawaran jawatan kosong untuk Pembantu jualan ini hanya sah sebelum 20 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pembantu jualan yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Ezra Sanders Educators SDN BHD .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.