Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,802 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Safraa Amanda ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pembantu butik diperlukan di syarikat kami yang terletak di Ipoh, Perak. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pembantu butik diperlukan

Jawatan kosong sebagai Pembantu butik diperlukan di Ipoh, Perak!

  • Employee: Safraa Amanda
  • Lokasi: Ipoh, Perak
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM500 / Month
  • Tarikh Tutup: 16 February 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM500 ditawarkan oleh syarikat Safraa Amanda kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pembantu butik diperlukan di Ipoh, Perak.

Syarat

Kami mencari pembantu butik yang terletak di medan kidd ipoh

ada kenderaan sendiri
perempuan
gaji minima rm500
boleh menggunakan internet
kerja 5 hari seminggu

Jika anda berminat boleh terus hubungi kami. 1. Boleh mengendalikan pelanggan yang datang

2. Memerlukan berurusan secara online

* Kemaskini terakhir pada 18 December 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Safraa Amanda

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Safraa Amanda ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Safraa Amanda. Tawaran jawatan kosong untuk Pembantu butik diperlukan ini hanya sah sebelum 16 February 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.