Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Nur Laman Bestari ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pembantu Tukang Masak Lokasi Hulu Langat di syarikat kami yang terletak di Hulu Langat, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pembantu Tukang Masak Lokasi Hulu Langat

Jawatan kosong sebagai Pembantu Tukang Masak Lokasi Hulu Langat di Hulu Langat, Selangor!

  • Employee: Nur Laman Bestari
  • Lokasi: Hulu Langat, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 October 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat Nur Laman Bestari kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pembantu Tukang Masak Lokasi Hulu Langat di Hulu Langat, Selangor.

Syarat

Mncari Pekerja di Cafe kami :-
Lokasi Resort di Batu 19 Hulu Langat, Selangor
Sila Call 013-2243320
1) Pembantu Tukang Masak
2) Pramusaji
Syarat2:-
Umur (23tahun - 45tahun)
Lelaki/ Perempuan boleh apply
Gaji RM1300 - RM1500 (bergantung pada pengalaman dan kesungguhan)
KWSP & Socso Pembantu Tukang Masak:- Membantu Tukang Masak dalam penyediaan makanan kepada peserta yang menjalankan team building di Resort,
Boleh memasak, mengemas dapur dan menyediakan order bahan mentah
Boleh bekerja Hujung Minggu dan Lebih Masa, Bersungguh-sungguh

Pramusaji:- Menyediakan setting hidangan kepada peserta, mengemas dewan makan dan memastikan kawasan makan dan persekitaran sentiasa bersih, mengikut semua arahan majikan jika diperlukan

* Kemaskini terakhir pada 18 October 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Nur Laman Bestari

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Nur Laman Bestari ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Nur Laman Bestari . Tawaran jawatan kosong untuk Pembantu Tukang Masak Lokasi Hulu Langat ini hanya sah sebelum 31 October 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pembantu Tukang Masak Lokasi Hulu Langat yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Nur Laman Bestari .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.