Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Fresh fishery trading sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pembantu Store di syarikat kami yang terletak di Wangsa Maju, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pembantu Store

Jawatan kosong sebagai Pembantu Store di Wangsa Maju, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: Fresh fishery trading sdn bhd
  • Lokasi: Wangsa Maju, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 June 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat Fresh fishery trading sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pembantu Store di Wangsa Maju, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

kami memerlukan seorang Pembantu store yang tinggal berhampiran DESA MELAWATI.kami memerlukan seorang yang :-lelaki- berumur 40 kebawah~BERTANGGUNGJAWAB~ boleh bekerja diawal pagi waktu bekerja: isnin - jumaat 6.00am -4.00pm (2 kali waktu rehat) Sabtu 6am- 2pm.
Cuti : Ahad, cuti umum
gaji (basic) :
RM allowance :
RM OT:
RM Total : RM1500
sebarang pertanyaan boleh diajukan kepada kami ditalian 03-41077130/03-41077132
Alamat: 29 jalan 3/4C, desa melawati, 53100 kuala lumpur.

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Fresh fishery trading sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Fresh fishery trading sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Fresh fishery trading sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Pembantu Store ini hanya sah sebelum 30 June 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pembantu Store yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Fresh fishery trading sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.