Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,419 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Jeram Anggun Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pembantu Pentadbiran di syarikat kami yang terletak di Seri Kembangan, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pembantu Pentadbiran

Jawatan kosong sebagai Pembantu Pentadbiran di Seri Kembangan, Selangor!

  • Employee: Jeram Anggun Sdn Bhd
  • Lokasi: Seri Kembangan, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1800 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 October 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1800 ditawarkan oleh syarikat Jeram Anggun Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pembantu Pentadbiran di Seri Kembangan, Selangor.

Syarat

Kriteria yang diperlukan adalah seperti dibawah :
- Mempunyai pengalaman dalam urusan tender yang di keluarkan oleh pihak berkuasa tempatan
- Menguruskan urusan pembelian tender
- Boleh menguruskan pengisian tender
- Mempunyai pengalaman dalam urusan profil syarikat termasuk pembaharuan lesen syarikat, CIDB, MOF
- Penyediaan harga tender
- Insuran dan bon
- Calon yang baru menamatkan pengajian digalakkan memohon Diploma/Ijazah dalam bidang yang berkaitan (Pengurusan Pejabat)

* Kemaskini terakhir pada 26 September 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Jeram Anggun Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Jeram Anggun Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Jeram Anggun Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Pembantu Pentadbiran ini hanya sah sebelum 31 October 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pembantu Pentadbiran yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Jeram Anggun Sdn Bhd .