Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Faiz Photo Studio ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pembantu Pengurusan cum Kerani Akaun di syarikat kami yang terletak di Senawang, Negeri Sembilan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pembantu Pengurusan cum Kerani Akaun

Jawatan kosong sebagai Pembantu Pengurusan cum Kerani Akaun di Senawang, Negeri Sembilan!

  • Employee: Faiz Photo Studio
  • Lokasi: Senawang, Negeri Sembilan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 November 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat Faiz Photo Studio kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pembantu Pengurusan cum Kerani Akaun di Senawang, Negeri Sembilan.

Syarat

1. Menyelaras kerja-kerja syarikat yang berkaitan dengan dokumen dan sistem filling.

2. Merekod aliran tunai dan perbelanjaan. Menguruskan resit, invoice dan sebutharga.

3. Menguruskan data pekerja sepenuh masa dan separuh masa. Membantu dalam urusan pencarian pekerja dan pelajar latihan industri.

4. Membantu dalam menyediakan kit training, modul dan bahan projek.

5. Membantu dalam menyediakan set tender syarikat.

6. Membantu dalam memudahkan urusan dan hal pentadbiran syarikat dalam pengurusan atau (admin). Sijil Pelajaran Malaysia, Sijil dan Diploma (Pengurusan dan Pentadbiran, Akaun, Pentadbiran Am)

* Kemaskini terakhir pada 21 September 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Faiz Photo Studio

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Faiz Photo Studio ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Faiz Photo Studio . Tawaran jawatan kosong untuk Pembantu Pengurusan cum Kerani Akaun ini hanya sah sebelum 30 November 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pembantu Pengurusan cum Kerani Akaun yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Faiz Photo Studio .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.