Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,353 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat K2A Motorsport ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pembantu Pengoperasian (Assistant Operation) di syarikat kami yang terletak di Kuala Terengganu, Terengganu. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pembantu Pengoperasian (Assistant Operation)

Jawatan kosong sebagai Pembantu Pengoperasian (Assistant Operation) di Kuala Terengganu, Terengganu!

  • Employee: K2A Motorsport
  • Lokasi: Kuala Terengganu, Terengganu
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 August 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat K2A Motorsport kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pembantu Pengoperasian (Assistant Operation) di Kuala Terengganu, Terengganu.

Syarat

Membantu bahagian pengoperasian syarikat terutamanya dalam pemasagan aksesori motosikal, pengiraan stok keluar masuk dan juga jualan alat ganti motosikal - Berkebolehan memasang aksesori motosikal
- Berpengalaman dan berpengetahuan dalam bidang alat ganti motosikal
- Mempunyai lesen motosikal/kereta
- Memastikan stok keluar masuk alat ganti motosikal direkod dengan baik
- Menyusun alat ganti motosikal ditempat yang sepatutnya dengan baik Berkelulusan SPM
Boleh mengira dengan baik
Boleh membaca dengan baik

* Kemaskini terakhir pada 13 August 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh K2A Motorsport

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh K2A Motorsport ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh K2A Motorsport . Tawaran jawatan kosong untuk Pembantu Pengoperasian (Assistant Operation) ini hanya sah sebelum 31 August 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pembantu Pengoperasian (Assistant Operation) yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak K2A Motorsport .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.