Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Orin's Advertising Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pembantu Operasi Pemasaran di syarikat kami yang terletak di Seremban, Negeri Sembilan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pembantu Operasi Pemasaran

Jawatan kosong sebagai Pembantu Operasi Pemasaran di Seremban, Negeri Sembilan!

  • Employee: Orin's Advertising Sdn Bhd
  • Lokasi: Seremban, Negeri Sembilan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1600 / Month
  • Tarikh Tutup: 04 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1600 ditawarkan oleh syarikat Orin's Advertising Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pembantu Operasi Pemasaran di Seremban, Negeri Sembilan.

Syarat

KELAYAKAN:- Terbuka kepada calon yang boleh bekerja di dalam & luar pejabat- Seorang yang berperwatakan menarik & mudah mesra (ceria)- Petah bercakap- Boleh bekerja di bawah pengawasan minima- Tiada masalah sekiranya terpaksa kerja lebih masa- Lepasan graduan digalakkan memohon KELEBIHAN- Insurans- Aktiviti bersama syarikat (Picnic/Melancong/Dinner) Calon yang berminat boleh emelkan resume lengkap berserta gambar ke [email protected] / terus hubungi HR (arissa) di talian 06-7672719 / 012-2420616 untuk sebarang pertanyaan urusan temuduga (Beroperasi jam 9.00pg - 5.00ptg)

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Orin's Advertising Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Orin's Advertising Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Orin's Advertising Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Pembantu Operasi Pemasaran ini hanya sah sebelum 04 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pembantu Operasi Pemasaran yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Orin's Advertising Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.