Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 84,672 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Kafe Selera Rika ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pembantu Kedai Makan Diperlukan di syarikat kami yang terletak di Nilai, Negeri Sembilan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pembantu Kedai Makan Diperlukan

Jawatan kosong sebagai Pembantu Kedai Makan Diperlukan di Nilai, Negeri Sembilan!

 • Employee: Kafe Selera Rika
 • Lokasi: Nilai, Negeri Sembilan
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM40 perday / Month
 • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM40 perday ditawarkan oleh syarikat Kafe Selera Rika kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pembantu Kedai Makan Diperlukan di Nilai, Negeri Sembilan.

Syarat

Pembantu kedai makan wanita diperlukan SEGERA. Kami memerlukan pembantu kedai makan wanita SEGERA yang sanggup bekerja selama 10 jam, boleh bekerja dengan baik bersama rakan sekerja, mendengar arahan, bertolak ansur, cekap dan boleh berbahasa melayu dengan baik. Pandai membuat air adalah satu kelebihan.Waktu bekerja samada syif pagi atau petang.Gaji harian sebanyak RM 40/hari, penginapan dan makan/minum disediakan. Berminat, hubungi En Din di talian 017-8816699.

* Kemaskini terakhir pada 11 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Kafe Selera Rika

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Kafe Selera Rika ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Kafe Selera Rika . Tawaran jawatan kosong untuk Pembantu Kedai Makan Diperlukan ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Admin Clerk/Admin Executive 190 permohonan
 2. Boutique Assistant 182 permohonan
 3. Kerani 166 permohonan
 4. Kerani am 140 permohonan
 5. Kerani Pejabat Tapak Bina 107 permohonan
 6. Online customer service 94 permohonan
 7. Kerani 88 permohonan
 8. Kerani pentadbiran 74 permohonan
 9. Kindergarten teacher 66 permohonan
 10. Pembantu Jualan Diperlukan 61 permohonan