Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,443 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Ang Koh Hwa ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pembantu Jaga Kedai Runcit Pemborong di syarikat kami yang terletak di Kota Bharu, Kelantan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pembantu Jaga Kedai Runcit Pemborong

Jawatan kosong sebagai Pembantu Jaga Kedai Runcit Pemborong di Kota Bharu, Kelantan!

  • Employee: Ang Koh Hwa
  • Lokasi: Kota Bharu, Kelantan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM40 perday / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM40 perday ditawarkan oleh syarikat Ang Koh Hwa kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pembantu Jaga Kedai Runcit Pemborong di Kota Bharu, Kelantan.

Syarat

I nak budak lelaki kerja. i nak satu yang boleh kerja bergerak perkara dan kutip barang dan hantar barang,40 satu hari,pukul 7:40am-6pm,jumaat rehat satu hari,gaji akan adjust kalu lepas tempoh percubaan akan diadjust 55 sekali socso,kwsp.Keutamaan Ada yang experience kerja kedai runcing pemborong,ty mudah.

* Kemaskini terakhir pada 09 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Ang Koh Hwa

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Ang Koh Hwa ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Ang Koh Hwa . Tawaran jawatan kosong untuk Pembantu Jaga Kedai Runcit Pemborong ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.