Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Orin's Advertising Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pembantu Event di syarikat kami yang terletak di Seremban, Negeri Sembilan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pembantu Event

Jawatan kosong sebagai Pembantu Event di Seremban, Negeri Sembilan!

  • Employee: Orin's Advertising Sdn Bhd
  • Lokasi: Seremban, Negeri Sembilan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1600 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 November 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1600 ditawarkan oleh syarikat Orin's Advertising Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pembantu Event di Seremban, Negeri Sembilan.

Syarat

- Mengendalikan sesebuah event luar- Latihan diberikan bagi yang tiada pengalaman dalam bidang event- Minat bekerja diluar pejabat- Berminat mencuba sesuatu yang baru- Suasana kerja yang "HAPPENING"- Peluang kerjaya yang tinggi- Mudah menerima teguran & tidak merungut- BOLEH BEKERJA DENGAN SEGERAAnda BERMINAT?! Jika YA, sila hantarkan resume anda berserta gambar ke alamat emel [email protected] @ hubungi terus Arissa di talian 06-7672719 / 012-2420616 untuk urusan tempahan temuduga.P/S : Sila mention nama jawatan bagi memudahkan kami menghubungi anda.

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Orin's Advertising Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Orin's Advertising Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Orin's Advertising Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Pembantu Event ini hanya sah sebelum 30 November 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pembantu Event yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Orin's Advertising Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.