Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat DKH Laundry House ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pembantu Dobi di syarikat kami yang terletak di Bandar Botanic, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pembantu Dobi

Jawatan kosong sebagai Pembantu Dobi di Bandar Botanic, Selangor!

  • Employee: DKH Laundry House
  • Lokasi: Bandar Botanic, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat DKH Laundry House kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pembantu Dobi di Bandar Botanic, Selangor.

Syarat

Cuci dan lipat
Isnin - Sabtu
9am - 7.30pm
Contact 0123000698
Gaji RM1000
Bandar Botanik - Dekat GM Need Laundry Assistant urgently.
At Bandar Botanik. Basic Salary RM1000
washing and folding
Monday to Saturday
9am to 7.30pm
Contact 0123000698

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh DKH Laundry House

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh DKH Laundry House ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh DKH Laundry House . Tawaran jawatan kosong untuk Pembantu Dobi ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pembantu Dobi yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak DKH Laundry House .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.