Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,756 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat nurkamal network sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pemandu skylift 15m & pekerja am di syarikat kami yang terletak di Alor Setar, Kedah. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pemandu skylift 15m & pekerja am

Jawatan kosong sebagai Pemandu skylift 15m & pekerja am di Alor Setar, Kedah!

  • Employee: nurkamal network sdn bhd
  • Lokasi: Alor Setar, Kedah
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat nurkamal network sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pemandu skylift 15m & pekerja am di Alor Setar, Kedah.

Syarat

Syarikat kami milik penuh bumiputera yang menjalankan kerja-kerja elektrik dan ict di kedah, syarikat mempunyai kekosongan pekerja bagi pemandu skylift dan pekerja am SYARAT-SYARAT UNTUK PEMANDU SKYLIFT 15M:-
* LELAKI SAHAJA
* BERPENGALAMAN / TIDAK BERPENGALAMAN
* MEMPUNYAI LESEN MEMANDU KELAS "H"
* KERJA TETAP
* KERJA SEPENUH MASA
* EPF DAN SOCSO DISEDIAKAN
* BOLEH BEKERJA LEBIH MASA

SYARAT-SYARAT UNTUK PEKERJA AM :-
* UMUR 20-40
* LELAKI SAHAJA
* BERPENGALAMAN 2 TAHUN BERKERJA
* MEMPUNYAI SIJIL SPM
* BEKEMAMPUAN BEKERJA DI KAWASAN LUAR
* KERJA TETAP
* KERJA SEPENUH MASA
* EPF DAN SOCSO DISEDIAKAN
* BOLEH BEKERJA LEBIH MASA

UNTUK MEMOHON BOLEH DATANG TERUS KE PEJABAT KAMI

260 E , WISMA NURKAMAL,
JALAN DATUK KUMBAR,
05460 ALOR SETAR, KEDAH

TEL : 047313170
EMAIL : [email protected]

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh nurkamal network sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh nurkamal network sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh nurkamal network sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Pemandu skylift 15m & pekerja am ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pemandu skylift 15m & pekerja am yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak nurkamal network sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.