Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat gergasi maju sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pemandu Peribadi di syarikat kami yang terletak di Klang, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pemandu Peribadi

Jawatan kosong sebagai Pemandu Peribadi di Klang, Selangor!

  • Employee: gergasi maju sdn bhd
  • Lokasi: Klang, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1300 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1300 ditawarkan oleh syarikat gergasi maju sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pemandu Peribadi di Klang, Selangor.

Syarat

1. Warganegara 25-30 tahun
2. Memiliki Lesen Memandu yang sah
3. Sanggup bekerja lebih masa
4. Berhemah, berdisiplin dan patuh kepada arahan
5. Tahu dan cekap selok belok jalan raya Sila hantar maklumat peribadi (resume) dan lampirkan salinan sijil-sijil, dokumen-dokumen yang berkaitan dan gambar terkini saiz pasport kepada:

PENGARAH URUSAN
GERGASI MAJU SDN BHD
No.2104, Tingkat 1, Jalan Meru,
41050 Klang, Selangor Darul Ehsan

Tel: 0333430759
Emel: [email protected]

* Kemaskini terakhir pada 11 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh gergasi maju sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh gergasi maju sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh gergasi maju sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Pemandu Peribadi ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pemandu Peribadi yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak gergasi maju sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.