Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,879 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Agensi Pekerjaan Dream CareerSdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pemandu Lori (Rawang) di syarikat kami yang terletak di Rawang, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pemandu Lori (Rawang)

Jawatan kosong sebagai Pemandu Lori (Rawang) di Rawang, Selangor!

  • Employee: Agensi Pekerjaan Dream CareerSdn Bhd
  • Lokasi: Rawang, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2000 / Month
  • Tarikh Tutup: 09 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2000 ditawarkan oleh syarikat Agensi Pekerjaan Dream CareerSdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pemandu Lori (Rawang) di Rawang, Selangor.

Syarat

- Memandu lori 3.5 tan
- Menjaga keadaan lori
- Seorang yang rajin dan jujur
- OT diberikan
- Gaji Pokok sehingga RM 2000
- Boleh bekerja di kawasan Rawang

Berminat? Sila hubungi Vicky 0169219718 atau hantar resume ke [email protected]

* Kemaskini terakhir pada 08 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Agensi Pekerjaan Dream CareerSdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Agensi Pekerjaan Dream CareerSdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Agensi Pekerjaan Dream CareerSdn Bhd. Tawaran jawatan kosong untuk Pemandu Lori (Rawang) ini hanya sah sebelum 09 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.