Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Kemudi Sejagat (M) Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pemandu Lori Diperlukan di syarikat kami yang terletak di Nilai, Negeri Sembilan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pemandu Lori Diperlukan

Jawatan kosong sebagai Pemandu Lori Diperlukan di Nilai, Negeri Sembilan!

  • Employee: Kemudi Sejagat (M) Sdn Bhd
  • Lokasi: Nilai, Negeri Sembilan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2500 / Month
  • Tarikh Tutup: 17 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2500 ditawarkan oleh syarikat Kemudi Sejagat (M) Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pemandu Lori Diperlukan di Nilai, Negeri Sembilan.

Syarat

Pemandu lori yang tinggal disekitar Nilai, Negeri Sembilan diperlukan.
Penghantaran barangan automotif Mempunyai lesen GDL (Lesen E akan diutamakan)
EPF dan SOCSO
Elaun perubatan
Gaji sehingga RM2500 (ikut jumlah trip)

* Kemaskini terakhir pada 10 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Kemudi Sejagat (M) Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Kemudi Sejagat (M) Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Kemudi Sejagat (M) Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Pemandu Lori Diperlukan ini hanya sah sebelum 17 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pemandu Lori Diperlukan yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Kemudi Sejagat (M) Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.