Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,442 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat FF Mercu Niaga Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pemandu Lori di syarikat kami yang terletak di Kamunting, Perak. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pemandu Lori

Jawatan kosong sebagai Pemandu Lori di Kamunting, Perak!

  • Employee: FF Mercu Niaga Sdn Bhd
  • Lokasi: Kamunting, Perak
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1000 / Month
  • Tarikh Tutup: 02 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat FF Mercu Niaga Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pemandu Lori di Kamunting, Perak.

Syarat

Kriteria :

1) Lelaki
2) Mempunyai lesen D & GDL Waktu kerja : Isnin-Sabtu (8.00 am - 5.00 pm)
Rehat tengahari : 1 pm - 2 pm (1 jam)

* Kemaskini terakhir pada 01 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh FF Mercu Niaga Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh FF Mercu Niaga Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh FF Mercu Niaga Sdn Bhd. Tawaran jawatan kosong untuk Pemandu Lori ini hanya sah sebelum 02 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.