Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Jaring Metal Industries ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pemandu Lori di syarikat kami yang terletak di Kota Kemuning, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pemandu Lori

Jawatan kosong sebagai Pemandu Lori di Kota Kemuning, Selangor!

  • Employee: Jaring Metal Industries
  • Lokasi: Kota Kemuning, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2000 ditawarkan oleh syarikat Jaring Metal Industries kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pemandu Lori di Kota Kemuning, Selangor.

Syarat

Kekosongan SEGERA

Bertanggungjawab dalam menaikkan dan memunggah barang dari lori
Bertanggungjawab memastikan & menghantar barang ke destinasi yang dituju oleh majikan
bertanggungjawab memastikan lori dalam keadaan baik
Sentiasa mematuhi peraturan-peraturan jalanraya
Boleh bekerja outstation. Mempunyai LESEN E
Boleh bekerja Outstation dan mempunyai pengalaman Outstation
Bertanggungjawab dan rajin

* Kemaskini terakhir pada 11 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Jaring Metal Industries

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Jaring Metal Industries ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Jaring Metal Industries . Tawaran jawatan kosong untuk Pemandu Lori ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pemandu Lori yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Jaring Metal Industries .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.