Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,667 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Mahligai Idaman Services ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pelukis Pelan Rumah (Draftman) 2D & 3D di syarikat kami yang terletak di Kuantan, Pahang. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pelukis Pelan Rumah (Draftman) 2D & 3D

Jawatan kosong sebagai Pelukis Pelan Rumah (Draftman) 2D & 3D di Kuantan, Pahang!

 • Employee: Mahligai Idaman Services
 • Lokasi: Kuantan, Pahang
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM1300 / Month
 • Tarikh Tutup: 31 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1300 ditawarkan oleh syarikat Mahligai Idaman Services kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pelukis Pelan Rumah (Draftman) 2D & 3D di Kuantan, Pahang.

Syarat

Kami sedang mencari staff sebagai Pelukis Pelan Rumah untuk melukis pelan dalam bentuk 2D dan 3D. Kemasukan segera.::SKOP KERJA::1. Melukis pelan rumah 2D menggunakan AutoCAD2. Menghasilkan pelan 3D rumah menggunakan aplikasi Google SketchUp3. Melukis 'Working Drawing' 4. Menguruskan urusan kelulusan pelan dengan Majlis Daerah Tempatan::KELAYAKAN & SKIL::1. Minimum diploma dalam bidang senibina bangunan2. Mahir menggunakan aplikasi AutoCAD dan Google SkecthUp::MAKLUMAT LAIN::1. Gaji bergantung kepada pengalaman antara RM1,000 - RM 1,3002. Masa kerja 5 hari seminggu dari jam 8.00 pagi hingga 5.00 petangHantar resume dan PORTFOLIO kerja pelan 2D dan 3D yang anda pernah lakukan (Jika ada) ke :[email protected]

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Mahligai Idaman Services

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Mahligai Idaman Services ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Mahligai Idaman Services . Tawaran jawatan kosong untuk Pelukis Pelan Rumah (Draftman) 2D & 3D ini hanya sah sebelum 31 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pelukis Pelan Rumah (Draftman) 2D & 3D yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Mahligai Idaman Services .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Kerani 217 permohonan
 2. 65 pekerja operator panasonic sec 21 79 permohonan
 3. Supervisor 75 permohonan
 4. Online Admin 63 permohonan
 5. Kerani 56 permohonan
 6. Pembantu pemasaran 53 permohonan
 7. Pegawai Sumber Manusia (HR) 51 permohonan
 8. HR Executive 45 permohonan
 9. Supervisor Mini Market & Pembantu Kedai 44 permohonan
 10. Customer Service 40 permohonan