Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 60,450 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat OG International ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pelatih pengurus eksekutif di syarikat kami yang terletak di Johor Bahru, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pelatih pengurus eksekutif

Jawatan kosong sebagai Pelatih pengurus eksekutif di Johor Bahru, Johor!

 • Employee: OG International
 • Lokasi: Johor Bahru, Johor
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM1800 / Month
 • Tarikh Tutup: 30 November 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1800 ditawarkan oleh syarikat OG International kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pelatih pengurus eksekutif di Johor Bahru, Johor.

Syarat

Syarat:-Diploma-Degree-Melayu,cina,india,sarawak,sabahan-Ada/Tiada pengalaman-Latihan diberikan-Boleh berkerja berkumpulan-Cepat belajar-Outdoor dan indoor-Isnin-Jumaat (8a.m-6pm) sat (9.am-1.pm) sun (off day)-Boleh mula segera dan tidak berkerja sahaja.EMAIL:[email protected] Whatsapp:016-7464759 (jessi)jb only

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh OG International

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh OG International ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh OG International . Tawaran jawatan kosong untuk Pelatih pengurus eksekutif ini hanya sah sebelum 30 November 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pelatih pengurus eksekutif yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak OG International .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Operator pengeluaran diperlukan segera 161 permohonan
 2. Assistant Teacher 76 permohonan
 3. Admin general clerk 75 permohonan
 4. Malaysia Cruise Job 72 permohonan
 5. Event trainee maxis (melaka) 68 permohonan
 6. Kerani Diperlukan Segera 67 permohonan
 7. Office Assistance 65 permohonan
 8. Kerani store/storekeeper 57 permohonan
 9. Store keeper 51 permohonan
 10. Pembantu Kedai 45 permohonan