Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat galeri citrasara sdn. bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pekerja Pasang Kusyen Sofa di syarikat kami yang terletak di Kuala Terengganu, Terengganu. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pekerja Pasang Kusyen Sofa

Jawatan kosong sebagai Pekerja Pasang Kusyen Sofa di Kuala Terengganu, Terengganu!

  • Employee: galeri citrasara sdn. bhd
  • Lokasi: Kuala Terengganu, Terengganu
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1000 / Month
  • Tarikh Tutup: 14 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat galeri citrasara sdn. bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pekerja Pasang Kusyen Sofa di Kuala Terengganu, Terengganu.

Syarat

Memerlukan pekerja mahir utk memasang kusyen sofa dan kerusi-kerusi moden Kami amat2 memerlukan segera pekerja mahir bg bekerja di bwah syarikat kami di Kuala Terengganu bg jawatan Pemasang Kusyen sofa dan kerusi2 moden.

* Kemaskini terakhir pada 13 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh galeri citrasara sdn. bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh galeri citrasara sdn. bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh galeri citrasara sdn. bhd. Tawaran jawatan kosong untuk Pekerja Pasang Kusyen Sofa ini hanya sah sebelum 14 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.