Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,442 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat sama-sama shop ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pekerja Kedai Serbaneka di syarikat kami yang terletak di Parit Buntar, Perak. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pekerja Kedai Serbaneka

Jawatan kosong sebagai Pekerja Kedai Serbaneka di Parit Buntar, Perak!

  • Employee: sama-sama shop
  • Lokasi: Parit Buntar, Perak
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2500 / Month
  • Tarikh Tutup: 08 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2500 ditawarkan oleh syarikat sama-sama shop kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pekerja Kedai Serbaneka di Parit Buntar, Perak.

Syarat

cashier -Lokasi: Simpang 9
-lelaki saja
-bertanggungjawab
-Boleh berkomunikasi dgn baik (lemah lembut,sopan)
-umur 18-35
- morning & night shift
-berminat sila call 012-5299333

* Kemaskini terakhir pada 07 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh sama-sama shop

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh sama-sama shop ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh sama-sama shop. Tawaran jawatan kosong untuk Pekerja Kedai Serbaneka ini hanya sah sebelum 08 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.