Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Fu Yun Fruits Trading Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pekerja Am merangkap Kelindan - Selayang & Melaka di syarikat kami yang terletak di Melaka Tengah, Melaka. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pekerja Am merangkap Kelindan - Selayang & Melaka

Jawatan kosong sebagai Pekerja Am merangkap Kelindan - Selayang & Melaka di Melaka Tengah, Melaka!

  • Employee: Fu Yun Fruits Trading Sdn Bhd
  • Lokasi: Melaka Tengah, Melaka
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM900 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM900 ditawarkan oleh syarikat Fu Yun Fruits Trading Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pekerja Am merangkap Kelindan - Selayang & Melaka di Melaka Tengah, Melaka.

Syarat

Tugas-tugas:1. Bertanggungjawab dalam menjalankan aktiviti packing and pemeriksaan kualiti buah buahan sebelum packing.2. Bertanggungjawab membantu kerja kerja fizikal di stor di bawah pengawasan Supervisor.3. Merangkap sebagai kelindan dari masa ke semasa jika perlu ; di bawah pengawasan pemandu lori4. Bertanggungjawab menjaga kebersihan tempat kerja dan keselamatan di tempat kerja. Berminat Contact : Selayang Office - 03 61351882 Melaka Office - 06 3375846

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Fu Yun Fruits Trading Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Fu Yun Fruits Trading Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Fu Yun Fruits Trading Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Pekerja Am merangkap Kelindan - Selayang & Melaka ini hanya sah sebelum 31 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pekerja Am merangkap Kelindan - Selayang & Melaka yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Fu Yun Fruits Trading Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.