Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Artac Consulting Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pegawai/Eksekutif Hartanah di syarikat kami yang terletak di KLCC, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pegawai/Eksekutif Hartanah

Jawatan kosong sebagai Pegawai/Eksekutif Hartanah di KLCC, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: Artac Consulting Sdn Bhd
  • Lokasi: KLCC, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1800 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1800 ditawarkan oleh syarikat Artac Consulting Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pegawai/Eksekutif Hartanah di KLCC, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

- Diploma/Ijazah dalam bidang Pentadbiran Perniagaan atau setaraf dengannya- Mempunyai sekurang-kurangnya 2 tahun pengalaman bekerja- Bersikap profesional, jujur, amanah & cekap- Boleh bekerja di bawah tekanan.- Mempunyai kenderaan sendiri- 1 kekosongan jawatan di Kuala LumpurCalon yang berminat adalah dipelawa untuk memohon dengan menghantar resume bersama dengan gambar terkini melalui faks atau email kepada:-PENGURUS SUMBER MANUSIAARTAC CONSULTING SDN BHDF01 BANGUNAN PERINGGIT POINTJALAN RAYA BATU HAMPAR75320 MELAKATel No : 06-2822781/82Fax No : 06-2810746Email : [email protected]

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Artac Consulting Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Artac Consulting Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Artac Consulting Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Pegawai/Eksekutif Hartanah ini hanya sah sebelum 30 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pegawai/Eksekutif Hartanah yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Artac Consulting Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.