Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,353 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Bahrulmazi Travel & Tours Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Pegawai umrah visa/akaun di syarikat kami yang terletak di Batu Caves, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Pegawai umrah visa/akaun

Jawatan kosong sebagai Pegawai umrah visa/akaun di Batu Caves, Selangor!

  • Employee: Bahrulmazi Travel & Tours Sdn Bhd
  • Lokasi: Batu Caves, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 15 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat Bahrulmazi Travel & Tours Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Pegawai umrah visa/akaun di Batu Caves, Selangor.

Syarat

Membantu proses membuat visa
Key in data untuk pemohonan visa
Check in jemaah di airport
Membantu jemaah membuat pendaftaran
Memastikan dokumen lengkap serta membuat bayaran Muslim
Umur 24thn keatas
Pernah kerja di syarikat Umrah diutamakan
Disiplin,amanah,tanggungjawab dan ikhlas
Boleh bekerja lebih masa
Mempunyai kenderaan sendiri
Sila hantar resume ke [email protected]
Gaji berdasarkan pengalaman dalam bidang berkaitan

* Kemaskini terakhir pada 07 December 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Bahrulmazi Travel & Tours Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Bahrulmazi Travel & Tours Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Bahrulmazi Travel & Tours Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Pegawai umrah visa/akaun ini hanya sah sebelum 15 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Pegawai umrah visa/akaun yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Bahrulmazi Travel & Tours Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.